Kommande Marvel filmer

I denna artikel kommer vi titta lite närmare på kommande filmer som är baserade på Marvel figurer och vad vi tror om den. Vi kommer inte bara titta på filmer som är utvecklades av Marvel Studios utan också filmer från Colombia Pictures och 20th Century Fox som är baserade på Marvel figurer.

2015

Avengers: Age of Ultron

Vi förväntar oss att denna film skall vara mycket bra och skulle bli väldigt överraskande om den inte blir en gigantisk kassa succé. Om man ser till den första filmens popularitet och den hype som råder inför denna film så får det anses vara en besvikelse om den inte når USD 1 miljard i inspelade intäkter. Vi tror att denna film har en bra chans att slå ett nytt rekord för bästa öppningshelg. Skulle spekulationerna om att Thor dör i denna film visa sig sanna skulle intäkterna kunna bli ännu högre. (Oroa dig inte , när Thor och andra gudar från Asgard dör så hamnar de i Valhalla eller helvetet. Båda platser som det är möjligt att fly från. Thor kan med andra ord vara tillbaka i tid till Avengers 3 även om han dör i denna. Att döda Thor skulle också göra det möjligt att introducera Ragnarok, En Thor klon som Tony Stark skapar i serierna. Ett annat intressant rykte i denna film är att Ultron skall skicka iväg hulken ut i rymden och därigenom förbereda för en Planet Huld film där Hulk är en Gladiator i yttre rymden. Planet Hulö är en populär serie och har redan gjorts till en animerad film.

Nedan kan du se den första trailern för Avengers Age of Ultron.

Ant-Man

Ant-Man verkar vid första anblick som en mycket fånig film och ett konstigt val att göra en film om när det finns så många andra superhjältar att göra filmer om. Guardians of the Galaxy verkade dock också som ett mycket konstigt val som visade sig bli en mycket bra film. Vi får med andra ord helt enkelt bara lite på Marvel Studios och att de vet vad de gör och vart de vill ta sitt expanderade universum. Det verkar dock fortfarande svårt att se hur Ant-Man, historien om en vetenskapsman som lär sig att bli liten som en myra (ju mindre han blir desto starkare blir han) skall kunna bli en lika stor kassasuccé som övriga Marvelfilmer har blivit.

The Fantastic Four

Förra försöket att göra en Fantastic Four film slutade inte särskilt bra. Filmen var inte så dålig som alla säger men den var inte heller särskilt bra. Vi blev därför mycket glada när vi först hörde att de skulle börja om från början med nya bättre filmer. Tyvärr tror vi från vad vi har hört att denna film kommer bli en mycket dålig film och en flopp vid världens biografer. Det finns flera anledningar att vi tror det inklusive de stora svårigheter och motsättningar som produktionen gått igenom. Det som oroar oss mest är dock uttalande om att filmen skall vara mer realistisk och innehålla material filmat i dokumentärstil. Det sägs också att manuset har ändrats så mycket så namnet är det enda som filmen nu mera har gemensamt med Fantastic Four serien. Filmen skall enligt flera källor inte basera sig i serien utan istället vilja bygga sin egen mytologi.

2016

Deadpool

Deadpool är en väldigt ikonisk figur som har dödat i princip alla andra figurer i Marvel universumet vid ett tillfälle eller annat. Seriens fans har väntat på att få se denna film ända sedan deadpool först visades i X-Men Origins: Wolverine. Figuren var där mycket olika sin förlaga i serierna men fick ändå fanns att hoppas på en deadpool film.

Vi vet inte riktigt vad vi skall tro om denna film. Ryan Reynolds verkar som ett mycket bra val att spela deadpool och teasern som släpptes på Youtube verkar lovande men vi kan ändå inte skaka känslan av att denna film bara kan sluta på två sätt. Den blir endera en fruktansvärt bra eller en fruktansvärt dålig film. Det är svårt att veta vilket innan vi slutligen får se slutresultatet. Vi hoppas på det bästa men vågar inte riktigt bli alltför förhoppningsfulla än.

Uppdaterad med den officiella trailer nedan

Captain America 3

Captain America 3 är en given kassa succé och vi hoppas på att få se en riktigt bra film av samma kvalitet som Captain America, The Winter Soldier. En av de bästa superhjältefilmerna någonsin. Vi vet sedan tidigare att denna film kommer ha Tony Stark / Iron man i sig så vi förväntar oss något alldeles extra. Vi ser helhjärtat fram tills den dag vi får se denna film.

X-Men: Apocalypse

X-men verkade länge vara en franchise som har sett sina bästa dagar. X-men – Days of future past ändra dock allt detta och helt plötsligt hade nytt liv blåst in i serien och gjord de sämsta filmerna till ett dåligt minne från ett alternativt universum. Mycket vilar nu på denna film och Huruvida X-men kan följa upp den förra filmen med ytterligare en succé. Med filmen tryggt i Bryan Singers händer så tror vi att de kan det och att detta blir en bra film som alla bör se.

Doctor Strange

Doctor Strange är en film som vi här på DVD forum ser fram emot mycket. Doctor Strange är en mycket intressant figur som skiljer sig mycket från andra Marvel figurer. Denna film kommer även introducera magi till Marvels universum som hittills bara har innehållit teknik och reliker.

Doctor strange är jordens främsta magiker och har ofta kallats den mäktigaste magikern i Universum. Han innehar titeln Sorcerer Supreme. Han skyddar jorden från magiska attacker. Han blandar sig bara sällan i de andra superhjältarnas affärer och föredrar att jobba själv. Mycket talar dock för att han kommer spela en viktig roll i the Avengers 3.Han är en ganska arrogant figur som på många sätt påminner om Tony Stark.

Vi har mycket höga förväntningar på denna film som vi tror kommer vara mycket bra. Vi är dock lite oroade över huruvida den i grunden ganska otrevliga Doctor Strange kommer accepteras av den biogående allmänheten.

The Sinister Six

Vi har mycket blandade känslor om denna film som handlar om en grupp av Spindelmannens ärkefiender. En del i oss vill hoppa omkring som små barn över att tanken att få se en film som handlar om The sinister six. Den andra delen av oss kommer ihåg hur dåliga de senaste spindelmannen filmerna har varit. Speciellt Amazing spiderman 2. Vi vill bara skrika rakt ut och be Fox att snälla sluta göra nya spindelmannen filmer och vänta minst 15 år innan de på nytt gör en ny version av serien. Vi är så trötta att se mer eller mindre samma film gång på gång. 3D grafik är inte tillräckligt skäl att göra en version av serien och speciellt inte att göra ytterligare en film om hans ursprung . Vi tänker hoppas att denna film blir så bra som den kan bli men tyvärr så tror vi att vi kommer få se en dåliga rörig 3D film med svagt manus.

Vi tror definitivt att filmen kommer bli framgångsrik och tjäna mycket pengar. Men vi tror inte att den kommer vara så bra som den borde kunna vara.

2017

The Wolverine film som ännu saknar namn

Väldigt lite är känt om denna film ännu men vi vet att så länge Hugh Jackman spelar Wolverine så kommer vi att se den och vi kommer inte vara ensamma om det.

The Fantastic Four uppföljare

För att vara helt ärliga tror vi aldrig att denna film kommer bli verklighet. Vi tror att den första filmens mottagande kommer vara så dåligt att inspelningen av denna film ställs in. Om första filmen mot förmodan blir en succé så kommer vi dock givetvis att få se en uppföljare. Det är dock omöjligt att förutsäga något om denna förföljare eftersom originalet fortfarande inte släppts.

Guardians of the Galaxy 2

Guardians of the Galaxy 2 är utan tvivel 2017 mest givna kassasuccé. Vi ser redan fram emot att följa Starlord och hans gäng på nya äventyr.

Obekräftade filmer

Marvel har också släppt release datum för 6 olika marvelfilmer vars titel ännu inte släppts. Det har spekulerats mycket om vilka filmer dessa kan vara. Nedan kan du läsa om några av de för tillfälligt mest troliga alternativen.

Thor 3

Thor 2: the dark world var en stor succé och det skulle vara mycket överraskande om inte Marvel drar nytt av detta och släpper en tredje film inom en snar framtid. Särskilt nu när inga ny Iron Man filmer (om man bortser från Captain America 3) är under produktion. Vi väntar även på att få se va som händer med Loki på Asgards tron.

Planet Hulk

Planet Hulk är ett av de mest intressanta av alla rykten. Det skulle ge hulken en helt egen film där han slås som en Gladiator och slutar som kung för ett rike långt ute i rymden. Marvel har redan gjort en animerad film som visar att Planet Hulk skulle kunna bli en bra spelfilm. Planet Hulk skulle också kunna bygga upp till World War Hulk där Hulken återvänder till jorden som kung med en stor flotta med syfte att ta hämnd på alla han anser har förrått honom på jorden.

The Inhumans

The inhumans är en uråldrig ras av högt utvecklade människor med olika krafter. De skapades när den mänskliga rasen fortfarande var mycket ung genom att en utomjordisk ras genomförde genetiska experiment på primitiva människor. The Inhumans har sedan dess levt ett hemligt liv i ett hemligt samhälle vid sidan av människornas samhälle. The Inhumans skulle kunna skapa en bra film men vi tror ändå att det är mindre troligt att vi får se dem under Marvels fas3. Marvels introducerar magi till världen under fas3 i Doctor Strange filmen och vi tror inte de vill göra några andra stora förändringar i deras universum under fas3. Vi skulle dock inte bli förvånad om vi får se filmer om the inhumans komma år 2019 eller senare.

Black Panther

Mycket talar för att T’Challa, kungen av Wakanda kommer få en egen film. Det finns många fördelar för Marvel att introducera en Svart Superhjälte för att fånga den svarta publiken. Rykten säger att Dwayne The Rock Johnson kommer spela den mäktiga superhjälten och vissa rapporter tyder på att vi kanske får se honom för första gången redan i The Avengers 2.

Captain Marvel

Captain Marvel framstpår inte som en av de troligaste alternativen för filmer som vi kan få se under Marvels Fas 3 men vi hoppas verkligen att vi har fel och att Marvel får sin första kvinnliga superhjälte med huvudrollen i en egen film. Observera att den nuvarande Captain Marvel inte är samma figur som den ursprunglige Captain Marvel (Mar-Vell) som många fans förknippar med Phil Coulson.